Суд арештував майно «Торгового сервісу»

Слідчий суддя Івано-Франківського міського су, розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання про арешт майна в рамках кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ч. 4 ст. 358, 356, ч. 4 ст. 190 КК України за фактами підроблення, шахрайства та використання офіційних документів з метою внесення змін до Єдиного державного реєстру та реєстру речових прав на нерухоме майно стосовно ТОВ «Торговий Сервіс».

«Слідчий вказує в клопотанні, що під час допитів двох службових осіб указаного підприємства установлено, що 24.10.2019 їм стало відомо, що одним державних реєстраторів Кіровоградської області внесено зміни до ЄДР стосовно ТОВ «Торговий сервіс», відповідно до яких директором підприємства є інша особа, яка є єдиним вкладником в статутний фонд товариства в сумі 18 000 000,00 гривень, місцезнаходженням підприємства стала адреса у місті Дніпро. Відповідні зміни внесено і до єдиного реєстру речових прав на нерухоме майно стосовно майна товариства, хоча керівництво та учасники підприємства вказаних дій не ініціювали», - йдеться в Ухвалі суду.

Читайте також: Центральний ринок Івано-Франківська змінив власника

Слідчий зазначив, що 28.10.2019 об’єкти (виробничо-складські приміщення, земельна ділянка та автомобіль) визнані речовими доказами у даному кримінальному провадженні, а тому, з метою збереження та недопущення відчуження майна ТзОВ «Торговий Сервіс», виникла необхідність в накладенні на них арешту.

Суд задовольнив клопотання слідчого і арештував об’єкт житлової нерухомості (площею 3783 кв. метрів), торговий центр (площею 3722,9 кв. метрів), незавершене будівництво продуктового ринку та торгових павільйонів, торгові павільйони площею майже 2,5 тисячі кв. метрів, виробничі будівлі у с.Хриплині, земельну ділянку площею 0,12 га, автомобіль Toyota Land Cruiser та корпоративні права ТОВ «Торговий Сервіс» у частині внесків до статутного фонду в сумі 18 млн. гривень.