Поліція розслідує конфлікт між неповнолітніми дівчатами в Івано-Франківську

Ювенальні поліцейські з’ясовують подробиці конфлікту між неповнолітніми дівчатами в Івано-Франківську. Про це повідомили в Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Працівники поліції встановили та опитали усіх учасників інциденту, відео з яким напередодні було опубліковане в соціальній мережі. Як з’ясовано, учасники конфлікту є ученицями одного з навчальних закладів професійної освіти в Івано-Франківську, тому перевірка за цим фактом проводиться спільно з адміністрацією цього закладу. Конфлікт розглядатиметься на засідання комісії навчального закладу, щоб встановити, чи в діях учениць мають місце прояви булінгу», - йдеться у повідомленні.

На даний час інспекторами ювенальної превенції складено адміністративні протоколи за невиконання обов’язків щодо вихованню дітей (ст.184 КУпАП) на матерів двох неповнолітніх фігуранток конфлікту.

Перевірка за цим фактом триває.

На відео у соцмережі Інстаграм видно як декілька неповнолітніх дівчат стоять на сходах. Дехто з дівчат курить, лунає нецензурна лексика. У певний момент дві дівчини починають штовхатися. Авторка відео закликає глядачів підписуватись на її профіль в соціальній мережі.