У Долині планують підвищити вартість проїзду до 6-7 гривень

16 жовтня о 17.00 год., в залі засідань Долинської районної ради (просп. Незалежності, 5) відбудуться громадські слухання щодо впровадження регуляторного акту «Про погодження тарифу на послуги з перевезення пасажирів» на міських маршрутах загального користування. Про це повідомили у Долинській міській раді.

«Діючі регуляторні акти, якими погоджені тарифи, не покривають витрат перевізників на перевезення пасажирів в автомобільному транспорті загального користування у режимі маршрутного таксі», - йдеться у повідомленні.

У міськраді вважають, що дія цього регуляторного акта надасть змогу покращити якість обслуговування пасажирів та задовольнити підприємницький інтерес.

Планується, що тариф на перевезення пасажирів на усіх міських автобусних маршрутах загального користування РЕМ – ДЕД становитиме 6,00 грн. за одну поїздку одного пасажира у межах міста Долини. Тариф на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування ДЕД – ГПЗ у розмірі 7,00 грн. за одну поїздку одного пасажира у межах вул. Підлівче, Кармелюка м. Долина.