В Івано-Франківську назвали лауреатів педагогічної премії імені Богдана Ступарика

17 вересня відбулося засідання колегії Департаменту освіти та науки, на якому розглядалося питання «Про нагородження премією ім. Б.Ступарика».

За підсумками таємного голосування лауреатами міської педагогічної премії ім. Богдана Ступарика у 2019р. стали:

- Грекул Галина Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи НВК «ШГ № 3». НВК «Школа-гімназія №3» - це заклад, який має високий рівень довіри серед батьків, показує стабільні результати, має 9-й показник серед шкіл міста за результатами «ЗНО - 2019».

- Гурик Тетяна Дмитрівна, вчитель історії ЗШ № 18, спеціаліст вищої категорії, «учитель-методист», Відмінник освіти України, має великий досвід викладання історії, шукає форми роботи, які допомагають учням знайти себе в реаліях життя, стати справжніми патріотами своєї держави. У 2018 році нагороджена Грамотою Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради за зайняте І місце у загальноміському конкурсі серед учителів суспільствознавчих дисциплін на кращу розробку виховних заходів, уроків, присвячених 100-річчю ЗУНР «Станіславів - столиця ЗУНР» (номінація «Конспекти тематичних уроків»).

- Левицька Ганна Василівна, директор міської дитячої екологічної станції. Працює над створенням позитивного іміджу МДЕС. У 2012 році екологічна станція стала переможцем обласного конкурсу на кращий позашкільний заклад, у 2016р. Досягненням у роботі директора є співпраця закладу з середньою школою с.Шааб (Ізраїль), що здійснюється з березня 2016р. в рамках програми GLOBE. Впродовж 2012-2018 рр. завдяки співпраці залучено близько 700 тисяч гривень від різних проектів, програм, спонсорських та депутатських коштів, які скеровано на покращення матеріально-технічної бази закладу.

Лауреати міської педагогічної премії ім. Б.Ступарика 2019р. будуть нагороджені дипломами, почесними знаками та грошовими преміями на загальноміському святі до Дня працівника освіти.