У Галичі проведуть лицарський фестиваль

7-8 вересня відбудеться ІІ-й фестиваль «Галицьке лицарство». Про це повідомив начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Федорак на робочій нараді 31 липня.

«Програма дійства буде ще більш насиченою, а родзинкою заходу стане участь в турнірі закордонних команд. Під час наради керівники району, міста та НЗ «Давній Галич» висловили готовність до співпраці у проведенні фестивалю, який сприятиме відродженню слави Галича та розвитку туризму», - йдеться у повідомленні пресслужби Івано-Франківської ОДА.

Минулого року з великим успіхом на Замковій горі в м.Галичі відбувся фестиваль «Галицьке лицарство». Жителі та гості міста мали можливість побачити реконструкцію лицарських турнірів, спробувати давню галицьку кухню, взяти участь у майстер-класах, послухати виступи гурту "Familia Perkalaba" та відомих прикарпатських виконавців, а також переглянули виставу Івано-Франківського драмтеатру.

Ініціаторами фестивалю виступили координатор ГО «Поступовий гурт франківців» Сергій Адамович та керівник ГО «Наш захід» Володимир Гергелюк.