В Івано-Франківську тривають додаткові сесії ЗНО

Фото ілюстративне

На базі закладів освіти Івано-Франківська проводиться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання для учасників з 4-х областей: Чернівецької, Закарпатської, Тернопільської та Івано-Франківської. Про це повідомили у Департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

За період з 26 червня відбулися тестування з математики, німецької, французької та англійської мов, української мови, фізики та історії, у яких взяли участь 183 особи із 232 зареєстрованих (79%).

У додатковій сесії беруть участь ті, хто з поважних причин не зміг бути присутнім на основній сесії ЗНО. Для них забезпечується в повному обсязі надання послуг залучених осіб, медичної допомоги, охорони та спецзв’язку.

З біології додаткова сесія відбулась 9 липня, з географії – 10 липня, а з хімії – 11 липня. Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання для осіб, які складали тести під час додаткової сесії, буде здійснено до 18 липня 2019 року.

Одночасно з додатковою сесією відбулися і вступні іспити до магістратури закладів вищої освіти, які ось уже третій рік поспіль проходять у формі ЗНО.