12 липня у Коломиї відбудеться сесія Івано-Франківської облради

12 липня 2019 року о 10 годині у м. Коломиї відбудеться двадцять дев’яту сесію обласної ради. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської обласної ради.

Порядок денний:

Про розвиток театрального та музичного мистецтв і музейної справи на Івано-Франківщині (здобутки, проблеми, перспективи).

Про перейменування Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка та затвердження Статуту в новій редакції.

Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.

Про внесення змін до обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23.12.2016 № 402-12/2016, (зі змінами).

Інші питання.

На сесію запросять народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів відповідних департаментів, начальників окремих управлінь обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій, представників засобів масової інформації.