В Івано-Франківську затвердили переможців конкурсу стартапів

В Івано-Франківську відбувся конкурсний відбір стартапів, який проводиться з метою підтримки міською владою молодих підприємців і розв’язання актуальних проблем розвитку місцевого самоврядування та діяльності інститутів громадянського суспільства. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківського міськвиконкому.

Для участі у конкурсному відборі було подано 23 проекти та ідеї, спрямовані на покращення в різноманітних суспільних сферах, зокрема, доступності отримання медичних послуг, безпеки харчування, втілення новітніх підходів в галузі освіти, створення інноваційних приладів та пристроїв.

«Конкурсною комісією було затверджено 7 проектів для фінансування за рахунок коштів міського бюджету: SMART-аналіз (50 000 грн.); заснування молодіжного бізнес-технологічного ХАБу «IF HAB» (50 000 грн.); розумна парасолька (25 000 грн.); молодіжна дисконтна мережа «Urban cart» (50 000 грн.); кнопка шансу (50 000 грн.); R&D центр по дослідженню кави (50 000 грн.); портативна та незалежна система для розпізнавання, класифікації та обліку об’єктів (50 000 грн.). Вітаємо переможців і бажаємо успішної реалізації проектів», - йдеться у повідомленні.