Доцентка ПНУ перемогла у літературному конкурсі «DNIPRO-BOOK-FEST-2019»

Марія Ткачівська, доцент, завідувач кафедри іноземних мов і перекладу факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету отримала 1-ше місце (Диплом 1-го ступеню) на Всеукраїнському конкурсі україномовних прозових видань «DNIPRO-BOOK-FEST-2019» у номінації «Прозові твори (романи/повісті)» за роман «Голос перепілки». Про це повідомили в прес-службі ПНУ імені Василя Стефаника.

«Цей твір про голод очима дитини, про життя в українському селі у 30-60-х роках минулого століття, про глухі кути і світло надії завоював любов читачів цілої України», - йдеться у повідомленні.

Всеукраїнський конкурс україномовних прозових видань «DNIPRО-BOOK-FEST-2019» цьогоріч проходив вдруге. Організатором заходу виступає «Благодійний Фонд «Ukrainian Modern Art Lab» (Україна, м.Дніпро) та Дніпровська Центральна міська бібліотека. Конкурсанти змагалися в чотирьох номінаціях: дитяча література (проза); прозові твори (романи, повісті); книга-переклад творів світової літератури українською (проза); найкращий дизайн книжкової обкладинки.

У конкурсі взяли участь 94 автори з 31 міста України. На конкурс також надійшли книги зі Словаччини та Італії.