У компанії «Мельник» заявили, що Шевченко їм погрожував

Директор з маркетингу будівельної компанії M Group Development Оксана Мельник звернулася до Президента України Володимира Зеленського з приводу інциденту з Олександром Шевченком.

«Олександр Шевченко намагається втягнути будівельну компанію та її засновника Мельника Івана Михайлович у свою брудну передвиборчу гонку за крісло народного депутата у парламенті», - заявила О.Мельник.

Читайте також: Олександра Шевченка облили лайном (відео)

За словами О.Мельник, юрист компанії О.Богачов самостійно прийняв рішення взяти участьу виборчій кампанії та зареєструвався на сайті політичної партії «Слуга народу» як кандидат у народні депутати. На цей час він не зареєстрований у ЦВК.

«Олександр Шевченко сам чотири рази телефонував до спільного знайомого Заріцького Віталія Богдановича, передаючи погрози у бік компанії M Group Development та її засновника Івана Мельника. У разі невиконання його вказівки щодо зняття потенційної кандидатури Богачова Олександра по його виборчому округу і вимагав організувати зустріч з Іваном Мельником», - зазначила О.Мельник.

Читайте також: Богачов погрожує Шевченкові судами

За словами О.Мельник, Іван Мельник спеціально приїхав до Івано-Франківська, час і місце зустрічі визначав Олександр Шевченко. Перша зустріч мала відбутись у парку Міцкевича, але пізніше Шевченко переніс її у парк Воїнів Інтернаціоналістів, мотивуючи, що так буде зручніше.

«Основною вимогою зустрічі була вимога зняти з виборів Олександра Богачова. Погрози йшли у бік Олександра Богачова, Івана Мельника та компанії M Group Development. У разі невиконання Шевченко обіцяв залучити усі ЗМІ з метою завдання нищівного удару по діловій репутації компанії M Group Development та її засновника Мельника Івана, а також намагався зініціювати зустріч у ширшому колі за участю Ігоря Валерійовича Коломойського», - заявивла О.Мельник.

За словами О.Мельник, юристи компанії готують позов проти О.Шевченка про захист честі, гідності та ділової репутації та її засновника Мельника Івана.

«Ми робитимемо все, щоб засідання відбулося ще до парламентських виборів, а також було відкритим для громадськості та ЗМІ. Ми очікуємо на ваше політичне вибачення та спростування всіх тих слів заявлених у вашому відеозверненні», - йдеться у зверненні.