Богачов погрожує Шевченкові судами

Потенційний кандидат на виборах в окрузі №83 від партії «Слуга народу» Олександр Богачов прокоментував заяви народного депутата Олександра Шевченка, після того як його облили лайном в одному з парків Івано-Франківська. Свою позицію він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Подаємо текст заяви без редагування:

Олександре Леонідовичу, уважно подивився Ваше відеозвернення стосовно подій, які з Вами трапились. Не хочу коментувати Вашу версію, люди дадуть свою незалежну оцінку цьому, але хотілось би зазначити наступне. По-перше - я є простий хлопець, який займається тим, на що вчився - юриспреденцією, і ніколи не займався ніякою політикою і брудом. Ні пан Мельник, ні будь-які інші особи, яких Ви зазначили не висував і не висуває мене в кандидати в народні депутати України, це є моя особиста ініціатива і бажання, я працював і в першому і другому турі довіреною особою кандидата в Президенти України Володимира Зеленського, після оголошення набору кандидатів-мажоритарщиків зареєструвався на офіційному сайті політичної партії слуга “Слуга народу”, і на даний момент ще навіть не зареєстрований в ЦВК, як кандидат в депутати.

Читайте також: Олександра Шевченка облили лайном (відео)

По друге-Ваші твердження, що хтось Вас спонукавав зняти Вашу кандидатуру з виборів, тому що Богачов Олександр «повинен» виграти Вибори взагалі не заслуговують на увагу, адже тільки мешканці нашого Івано-Франківська ПОВИННІ вирішити своїм голосуванням хто з кандидатів заслуговує на те, щоб гідно представляти наше місто в парламенті. «Повинен виграти той» сподіваюсь залишилось назавжди 21 квітня 2019 року, коли громадяни України виграли тільки перший бій у старої корумпованої системи, яка нажаль зі своїми баронами, феодалами та іншою «елітою» та друзями не можуть змиритись з тим, що Наш Президент Володимир Зеленський, та молоді, сміливі, перспективні хлопці та дівчата хочуть зробити Україну - країною добробуту, порядку та справедливості. Ваш час минув, лишіть Україну в спокою. Ваші методи, щоб залишитись при владі, як Ви вірно сказали змушують тільки посміхатись. Нічого нового - брехня, бруд та підлість. 21 липня люди це все оцінять.

ПО-ТРЕТЕ- я хочу щоб мешканці Івано-Франківська і області це знали. А чи не Ви, шановний Олександре Леонідовичу і наближені до Вас люди цілими днями саме мене просили не подавати документи на реєстрацію в кандидати до депутатів?чи не Ви і наближені до Вас пропонували мені неіснуючі посади, щоб тільки не подавав документи, чи не Ваш ресурс поширював інформацію про агента Медведчука. Коли Я Вам і всім «Вашим» відмовив Ви далі не зупиняєтесь і поширюєте не правдиву інформацію, хоча це і не дивно-іншого не вмієте. Я витримав цей тиск і впевненний, що зробив правильно, що подав документи. Не зрадив собі і не підвів інших, з якими ми працювали для перемоги Володимира Зеленського (окремо якось проінформую про «вашу допомогу»).

І По-ЧЕТВЕРТЕ- як юрист, раджу готуватись до судів, і напевно готуватись до спростування всіх тих слів, що Ви сказали на відео. І на сам кінець хочу сказати мешканцям Івано-Франківська, не важливо чи буду я, чи буде інший достойний кандидат від партії «Слуга народу», прошу Вас шановані франківчани ЗРОБІТЬ ЇХ ЩЕ РАЗ!