В Івано-Франківську відзначили кращих медиків

12 червня в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника, який традиційно святкують у третю неділю червня. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Привітати з професійним святом медиків Прикарпаття прийшли заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.

У вітальному слові Віталій Федорів висловив подяку всім медпрацівникам Івано-Франківщини за їх нелегку і відповідальну працю, відзначивши велике значення їх професії в житті будь-якої людини.

«Професія лікаря - це саме та професія, яку кожен із нас відчуває на собі від моменту народження і до останнього дня життя. Саме від професійності лікаря, його чуйності залежить збереження здоров’я нації, гармонійний розвиток суспільства і держави. Нехай ваша робота завжди приносить лише вдячність від пацієнтів. Міцного здоров’я, успіхів і лише позитивних моментів», - зазначив посадовець.

За особливі заслуги і розвиток галузі охорони здоров’я, вагому громадську позицію прикарпатських медиків нагородили грамотами та подяками облдержадміністрації та обласної ради.

Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих лікарів у зоні проведення бойових дій на Сході України.