До Коломиї повернуться бійці 10-ї гірсько-штурмової бригади

Фото ілюстративне

13 червня об 11:00 годині на центральній площі міста Коломия відбудеться урочиста зустріч особового складу 10 окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування «Захід», яка повертається в пункт постійної дислокації з району проведення операції Об’єднаних сил після виконання бойових завдань. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Захід».

«10 гірсько-штурмову бригаду було створено 1 жовтня 2015 року із місцем дислокації в місті Коломия, Івано-Франківської області. Від початку створення підрозділу, особовий склад виконував бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. Найгарячішими точками, де боронили країну гірські піхотинці, були населені пункти: Мар’їнка, Красногорівка, Попасна, Золоте, Гірське, Новотошківське, Кримське, Трьохізбенка. За час виконання завдань підрозділами бригади, було звільнено та повернуто під повний контроль населені пункти – Новоолександрівка та Катеринівка», - йдеться у повідомленні.

За мужність та героїзм проявлений під час виконання бойових завдань велика кількість особового складу гісько-штурмової бригади нагороджена державними та відомчими нагородами.

Програмою заходу передбачено: урочиста хода особового складу бригади вулицями міста, привітання та нагородження державними і відомчими нагородами військовослужбовців, виставка зразків техніки та озброєння, урочистий концерт на честь повернення військовослужбовців у пункт постійної дислокації та інші заходи.