У Долині відремонтують дороги на дев’яти вулицях

Буковельська фірма «ПБС» розпочала проєкт по ремонту основних вулиць у місті Долина. Про це повідомили у прес-службі компанії.

На замовлення міської ради фахівці дорожньо-експлуатаційної компанії «ПБС» мають зробити 9 вулиць. Це Обліски, Проспект Незалежності, Чорновола, Бандери, Пушкіна, Антоновича, Проспект Нафтовиків, Оболонська та Шевченка.

«Тривають ремонтні роботи на вулицях Чорновола, Бандери, Обліски. Завершуємо ремонт на Проспекті Незалежності. Робота проводиться паралельно по всіх об’єктах. Працюємо відповідно до вимог замовника і стану покриття», - розповідає виконроб ТОВ «ПБС» Андрій Андрусяк.
«Ми вже неодноразово демонстрували якість робіт від «ПБС» у Долинському районі. Наші дороги вигідно вирізняються від інших. Приємно, що Долинська міська рада довіряє нашій фірмі. Тому саме з нами підписали договір про роботи», - каже заступник директора ТОВ «ПБС» Михайло Литвинюк.

Компанія «ПБС» уже відремонтувала більшість автошляхів Івано-Франківської області.

«Наша команда дбає про розвиток Прикарпаття. Завжди хочеться зробити щось краще, надійніше, креативніше. Ми працюємо над новою якістю життя для мешканців всіх міст та сіл Івано-Франківщини», — підсумував народний депутат України Олександр Шевченко.