Марцінків: Ремонт вулиці Мазепи затягнувся в силу різних обставин

В Івано-Франківську капітальний ремонт вул. Мазепи (на ділянці від кільця Набережної-Крихівецької-Довженка до вул. Гурика) йде до завершення. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Зараз тривають роботи від вул. Дорошенка до вул. Червоного Хреста. Останній етап робіт – асфальтування, а минулого року тут збудували новий водогін, реконструювали інші мережі, облаштували тротуари. Як запевняють робітники, завершення ремонту на цьому фрагменті не займе багато часу. Вже зрізали залишки старого асфальту, а з настанням сприятливих погодних умов – приступлять до укладання асфальтного покриття. Потім облаштують автобусну зупинку біля коледжу та перейдуть в сторону перехрестя Мазепи-Гурика», - йдеться у повідомленні.

Директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак розповів, що цього року також планують відремонтувати ділянку вул. Мазепи від перехрестя з вул. Гурика до вул. Гординського. Є затримки з виконанням через відмову поліції погодити спроектоване кільце на перетині Мазепи-Гурика. Тому його замінили регульованим перехрестям. Як тільки нову документацію погодять правоохоронці, оголосять тендер на виконання робіт.

«Ця вулиця стратегічна для міста – одна з найбільших і дуже завантажена. Тому під час капремонту потрібно було організувати процес таким чином, аби він викликав мінімум незручностей для людей. Роботи затягнулись в силу різних обставин. Тому просимо з розумінням поставитись до цього, адже після капремонту вулиця стане в рази кращою та комфортнішою», – зауважив міський голова Руслан Марцінків.