На Долинщині ремонтують трасу Н-10

На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області ТОВ «ПБС» продовжує поточний середній ремонт на 30-34 км (села Тяпче і Княжолука Долинського району) методом холодного ресайклінгу. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Роботи здійснюються за кошти із Держбюджету.

Автодорожники розпушують старий дорожній одяг, укріплюють основу, профілюють узбіччя. Після регенерації буде влаштовано два шари асфальтобетону.

«Одночасно філія "Долинська ДЕД" ДП "Івано-Франківський облавтодор" розпочала поточний дрібний ремонт на дорозі місцевого значення Болехів - Гериня. Зважаючи на вкрай зношене дорожнє покриття та навантаження на дорогу (вантажопотік - до 30 тисяч одиниць транспорту за добу, половина - важковаговики), ремонт цього автошляху вкрай необхідний. Минулого року Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області розробила проект облаштування об'їзної міста Болехова. Його реалізація дозволила б значно розвантажити центр міста», - йдеться у повідомленні.

Місцева влада м. Болехова разом із депутатами, департаментом капітального будівництва та ЖКГ Івано-Франківської ОДА підготували проект на капітальний ремонт Болехів - Гериня, який перебуває на розгляді Кабміну та Мініфраструктури.