Назвали претендентів на премію імені Василя Стефаника

6 травня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії з призначення премії імені Василя Стефаника в галузі літератури (І, ІІ конкурсного туру). Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Учасниками комісії було розглянуто подані творчі роботи у номінаціях «Поезія», «Документальна і науково-критична література (естетика, літературознавство, мистецтвознавство, українознавство, художня публіцистика, критика, мемуаристика)» та «Проза».

«У результаті оцінювання творчості домінантів, комісією, до третього туру допущенні робота Марії Федунь у номінації «Документальна і науково-критична література (естетика, літературознавство, мистецтвознавство, українознавство, художня публіцистика, критика, мемуаристика)», а саме, «Українські подорожі: західноукраїнська мемуаристика перших десятиріч ХХ століття» та у номінації «Проза» роботи Любомири Долішньої – книжка «Життя прекрасне» і Тані П’янкової – книжка «Сонце в подолку», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що свої відгуки та пропозиції до 13 травня можна надсилати:

- в електронному вигляді на електронну пошту управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації – e-mail: if.kult@i.ua

- у друкованому вигляді за адресою:

76004, м.Івано-Франківськ, вул.Грушевського, 21, управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, каб.541, тел. – (0342) - 55-19-41.