В Івано-Франківську розпочались випробування тепломереж

На ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» розпочалися роботи з гідравлічних випробувань теплових мереж на міцність і щільність. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

«Ділянка тепломагістралі вважається такою, що витримала випробування, коли не фіксується на манометрі падіння тиску впродовж 10 хвилин. Після цього начальник теплового району оформляє Акт, що дана ділянка тепломагістралі витримала гідравлічні випробування і це засвідчує представник Теплової інспекції. В разі, коли фіксується падіння тиску, це свідчить, що на тепловій магістралі відбувся порив і слід знайти і замінити пошкоджену ділянку на нову попередньо-ізольовану трубу», - розповів начальник Теплової інспекції підприємства Богдан Цікіль.

Вже здійснено гідравлічні випробування теплових мереж від котельні, що розташована на вулиці Бельведерська, 49, Джерельна, 2, Коновальця, 132, Чорновола, 130, від котельні, що на вулиці 22 Січня, 141в (с. Крихівці). По всіх цих мережах оформлено Акти і передано до Теплової інспекції.