На «Карпатський простір» приїдуть делегації 16 країн

Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки відбулося засідання оргкомітету щодо проведення на Прикарпатті Міжнародного мистецького фестивалю «Карпатський простір». Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

За словами Марії Савки, головним завдання при підготовці даного масштабного дійства є створення умов для проведення колоритного та яскравого фестивалю.

Читайте також: В Івано-Франківську презентували програму фестивалю «Карпатський простір»

«Цьогоріч «Карпатський простір» відвідають міжнародні делегації із 16-ти країн світу, - зазначила Марія Савка. – Чимало творчих колективів на чотирнадцяти мистецько-культурних локаціях дивуватимуть гостей свята власними талантами. Тож, маючи досвід проведення фестивалю впродовж останніх років, зуміємо провести «Карпатський простір» на високого рівні».

Особливістю заходу, на думку Марії Савки, стане проведення засідання «круглого столу», присвяченого питанням децентралізації. Нагадаємо, що у його роботі запланована участь віце-прем’єр-міністра України – міністра регіонального розвитку Геннадія Зубка, послів країн-учасниць фестивалю та голів об’єднаних територіальних громад.

Під час засідання оргкомітету обговорено також умови зустрічі іноземних делегацій, забезпечення правопорядку в місцях проведення мистецьких заходів.