На Косівщині школярі зібрали 600 кілограмів корму для безпритульних тварин

З 1 по 12 квітня 2019 року на Косівщині тривала Акція милосердя та добра «Маленький пакунок – великий дарунок», метою якої було зібрати корм для безпритульних тварин. Про це повідомили в Косівській РДА.

Така добра ініціатива зародилася у лідерів учнівського самоврядування району. Діти зуміли об’єднати свої зусилля на підтримку чотирилапих друзів, які через безвідповідальність людини опинилися на вулиці.

Акція проводилася у рамках реалізації на Косівщині освітнього проекту «Біоетика» за підтримки відділу освіти районної державної адміністрації, сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, Благодійного фонду «Щаслива лапа» та у тісній співпраці із Волонтерським рухом «Прилаштуй Друга» м. Косів.

Загалом, участь в Акції взяли 26 освітніх закладів району та Яблунівської ОТГ. Спільними зусиллями дітей, батьків та освітян вдалося зібрати понад 600 кг корму для тварин.

Зібраний корм передали представникам Волонтерського руху «Прилаштуй Друга» м. Косів. А вже наступного дня школярі відвідали притулок для бездомних тварин у м. Коломиї, де на власні очі побачили вольєрну перетримку безхатьок у м. Івано-Франківську та мали можливість особисто поспілкуватися із керівником благодійної організації «Дім Сірка» Наталією Когут.