Коломийські депутати просять правоохоронців розслідувати факти підпалів автомобілів

Депутати Коломийської міської ради на позачерговій сесії прийняли звернення до Генпрокурора, керівників СБУ та поліції з проханням розслідувати факти підвалів автомобілів депутатів Коломийської міської ради, інфомує НТК.

За останні півроку в Коломиї підпалили вже три автівки, які належать депутатам.

«Оскільки це вже третій спалений автомобіль депутатів Коломийської міської ради за останні шість місяців, то це говорить про те, що особи, які вчиняють дані кримінальні правопорушення, відчувають безкарність, безсильність та бездіяльність правоохоронних органів, оскільки з жодного кримінального провадження не встановлено винних осіб та не направлено жодного обвинувального акту до суду», - йдеться у зверненні.

У процесі обговорення питання міський голова Ігор Слюзар заявив, що в міській раді ходять люди, які погрожують працівникам і йому особисто.

«Ви знаєте про кого я говорю, Жупанського Віталія. Не мовчіть, ваша мовчання це стимул для них», - заявив Ігор Слюзар.

Сам помічник депутата Віталій Жупанський заявив, що нікому не погрожував.

«Він намагається відвести увагу від того, що робить він особисто, його команда, яка грабить місто», - заявив Віталій Жупанський.

Про напружену обстановку в Ратуші кажуть і інші місцеві депутати.

«Атмосфера дуже емоційно загострена. І після сесії, коли до тебе приходять люди за «неправильне» голосування», - зазначила депутатка Леся Белявська.