Захід побоюється, що Зеленський заслабкий для протистояння Путіну

Про це в статті під назвою "Трагікомедія" пише The Economist

Західних дипломатів лякає непідготовленість Володимира Зеленського. Багато хто побоюється, що Путін проковтне його, мов шоколадну цукерку "Рошен", йдеться в статті, адже він зовсім непідготовлений для того, щоб очолити державу, передає Цензор.НЕТ.

Видання зазначає, що в разі можливої перемоги, ніхто не знає, що Зеленський робитиме далі. Від самого кандидата в президенти щодо цього питання тільки загальні фрази про збереження прозахідного курсу, поліпшення інвестиційного клімату та припинення війни на сході країни. Але яким шляхом? Якими методами?

Посилаючись на українського політолога Володимира Фесенка, видання також зазначає і причину популярності кандидата із шоу-бізнесу серед українців: люди дуже незадоволені постреволюційним керівництвом країни, вони втомилися від того хаосу і безладу в державі, де зовсім не працюють закони.

Українці хочуть "показати владі середнього пальця", і на роль такого пальця підходить комік.

Адже ні мітинги, ні протести, ні викриття злочинних дій влади, про які ледь не щодня транслюють усі канали телебачення, ніяких результатів не принесли. То хоч таким чином - вибором на пост глави держави коміка, артиста, який абсолютно не готовий до такої відповідальної ноші, - частина суспільства хоче продемонструвати свою недовіру і цілковите розчарування у нинішній владі.

Редакція.