На Прикарпатті вітер валив дерева і зривав балкони

11 березня через посиленням поривчастого вітру на території Івано-Франківської області спостерігалося падіння дерев на проїжджі частини доріг та пошкодження елементів конструкцій будівель. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, у смт. Богородчанах на вул. Шевченка біля будівлі РДА прибрали одне повалене дерево.

На Калущині між с. Негівці та с. Довгий Войнилів прибрали повалене дерево, яке під час падіння пошкодило легковий автомобіль «Volkwagen Transporter T4».

Читайте також: На Прикарпатті сильний вітер зривав дахи та валив дерева

В Івано-Франківську по вул. Гаркуші, 33 звільнили проїжджу частину дороги від поваленої біля новобудови огорожі; по вул. Коновальця, 136д – провели демонтаж балконної рами, яка небезпечно звисала на рівні 7-го поверху житлового будинку; у с. Вовчинець по вул. Вовчинецькій провели огородження прибудинкової території біля житлової будівлі, де стався обвал стіни, потерпілих немає. По вул. Угорницькій - провели укріплення балконної рами, яка небезпечно звисала на рівні 11-го поверху житлового будинку.

У смт Лисці Тисменицького району порізали одне повалене дерево та два аварійні дерева на відкритій території ЦРЛ.

Загальна кількість прибраних дерев - 5 шт.

Для надання допомоги працівник ДСНС здійснили 7 виїздів. До ліквідації наслідків негоди залучили 31 людину та 8 одиниць техніки.