В Івано-Франківську пройшов Всеукраїнський турнір з футзалу серед дівочих команд

Минулими вихідними в Івано-Франківську проходив Всеукраїнський турнір з футзалу серед дівочих команд присвячений Міжнародному жіночому дню.

Цей захід ДЮСШ №3 організовує вже п’ятнадцятий рік поспіль задля популяризації та розвитку дівочого футболу у місті та на Прикарпатті.

Цьогоріч у ювілейному турнірі взяли участь 12 команд з різних куточків України. Гравцями команд були дівчатка віком до 16 років.

Відбувалися змагання в 2 етапи. У відбірковій частині змагань команди були поділені на чотири групи по три команди.

Таким чином, переможці своїх груп потрапили у Золоту лігу, команди що зайняли другі місця сформували Срібну лігу, а треті потрапляли у Бронзову лігу.

Преможцями Бронзової ліги стала команда Косівської ДЮСШ "Гірське орлятко", друге місце посіла ДЮСШ Тлумацької ОТГ, на третю сходинку потрапила команда "Ангели" з Івано-Франківська, а четверте місце зайняла ще одна команда з Франківська ЖФК "Станіславчанка", яка брала участь в турнірі поза конкурсом.

У Cрібній лізі перемогу здобули гості з Чернігівщини ДЮСШ Прилуцького району. Друге місце посіла ДЮСШ з смт. Маневичі Волинської області, третє - "Надвірняночка-Богородчаночка" з Надвірної, а четверте - ДЮСШ №1 м. Львів.

У Золотій лізі перемогу вибороли дівчата з Чернігова, які представляють СДЮСШОР "Юність". Друге місце посіла франківська команда ДЮСШ №3-І, третє - "Горохівчанка" з Волинської області, а четверте - ДЮСШ №3-ІІ з Франківська.

Також було визначено та нагороджено грамотою і невеличким призом кращого гравця у кожній з команд і, звичайно, трійка кращих гравців турніру загалом.

Кращими гравцями у командах стали
ЖФК "Станіславчанка"Нагорняк Кароліна
"Ангели"Зінько Ельвіра
Тлумацька ОТГНадвірнянська Катерина
Косівська ДЮСШРавнишин Анастасія
ДЮСШ №1 м. ЛьвівШапель Вікторія
"Надвірняночка-Богородчаночка"Бойчук Юлія
Маневицька ДЮСШШевчук Оксана
ДЮСШ Прилуцького районуБабич Богдана
ДЮСШ №3-ІІДідійчук Вікторія
"Горохівчанка"Палій Марія
ДЮСШ №3-ІМострянська Ліана
"Юність" м. ЧернігівКоваленко Катерина

Кращим воротарем турніру стала Хоминець Антоніна (ДЮСШ №3-І м. Івано-Франківськ).

Кращим бомбардиром турніру - Савічева Крістіна (ДЮСШ Прилуцького району).

Кращий гравець турніру - Ображій Вероніка ("Юність" м. Чернігів).