ІФНТУНГ планує створити бізнес-центр для ІТ-галузі

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу запропонував розмістити на своїй території бізнес-центр для ІТ-галузі. Про це повідомили в прес-службі ІФНТУНГ.

Планується, що це буде простір для втілення можливостей, правильно організований для роботи, навчання, конференцій, семінарів, тренінгів, ділових зустрічей тощо.

«Ідея реалізації проекту полягає в тому, щоб створити синергетичний зв'язок між ІТ-компаніями, університетом та містом. Всі ми прекрасно розуміємо, що ІТ-галузь сьогодні на підйомі. Враховуючи потенціал росту цих компаній і прогнози щодо подальшого зростання, розуміємо, що їм потрібен бізнес-центр, але не тільки з офісними приміщеннями. З цього приводу вже було декілька нарад з керівництвом міста та ІТ-фахівцями, на яких ми спільно дійшли думки, щоб в цьому ж бізнес-центрі, де будуть офіси компаній, розмістити дослідницький центр університету, де наші науковці могли б проводити дослідження, а викладачі – заняття. Тому керівництво університету погодилось виділити земельну ділянку під цей інвестиційний проект. Ми переконані, що така ініціатива буде вигідною для всіх», - розповів про ідею створення проекту проректор з науково-педагогічної роботи Максим Карпаш.