Прикарпатські дорожники ліквідовують ями на автошляхах

Із потеплінням на дорогах загального користування державного значення Івано-Франківщини розпочали ліквідацію аварійної ямковості, викликаної перепадами температур на ділянках, що давно не відновлювали. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

«Звертаємо увагу учасників дорожнього руху до уважності, адже на дорогах працюють бригади. Просимо вибачення за тимчасові незручності», - йдеться у повідомленні.

Дорожники визначили обсяги наявних пошкоджень та руйнувань покриття, склали графіки виконання робіт. Аварійна ямковість на згадуваних дорогах становить 4 360 кв. метрів. Суцільні руйнування - на 65 700 кв. метрах.

«Аварійний ямковий ремонт розпочатий 5 лютого на автомобільній дорозі національного значення Н-09 Мукачеве – Львів холодним асфальтобетоном згідно графіків, при сприятливих погодних умовах та з дотриманням технології. Суцільні руйнування будуть ремонтувати пізніше гарячим асфальтобетоном із настанням достатньої для цієї технології температури повітря», - йдеться у повідомленні.