Франківським тепловикам пропонують швейцарські труби

6 лютого у ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» відбулась зустріч із представниками компанії «Енергобудпостач» (м. Київ).

Компанія «Енергобудпостач» - авторизований дистриб’ютор гнучких ізольованих труб підвищеної гнучкості, сталевих труб, теплоізольованих полієтиленовою оболонкою для мереж опалення, гарячого/холодного водопостачання та водовідведення, виробництва BruggPipesystemsAG (Швейцарія) в Україні. Продукція цієї компанії завоювала популярність в країнах Євросоюзу через свою високу якість, надійність (термін експлуатації 50 років), високу гнучкість (постачається в бухтах), що дає можливість здійснювати швидкий, оперативний монтаж нової тепломагістралі.

Читайте також: Теплокомуненерго готується підвищити тарифи на опалення

«Високу енергоефективність забезпечує новий стандарт теплоізоляції, який має недосяжний раніше значення коефіцієнту теплопровідності лямбда 0,0199 Вт/мК, що дозволяє звести до мінімуму теплові втрати в мережах до 1%», - йдеться у повідомленні ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

На підприємстві зазначають, що теплові мережі в Україні та на Прикарпатті вимагають заміни через високу зношеність.

«Пропозиція представників компанії «Енергобудпостач» викликала щире зацікавлення щодо майбутньої модернізації теплового господарства ДМП «ІФТКЕ», - йдеться у повідомленні.