На Прикарпатті у йорданських купаннях взяли участь близько 7 тисяч людей

Під час святкування Водохрещення на міському озері в м. Івано-Франківську особовий склад Івано-Франківської рятувально-водолазної станції здійснював чергування в посиленому режимі. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місці освячення води та пірнання в воду, виставлено додатковий рятувальний пост, задіяні 4 рятувальника, рятувальні засоби (рятувальне коло, кінці «Олександрова», багор). Приблизна кількість учасників дійства близько 750 осіб.

На р. Бистриця Надвірнянська вул. Івасюка в м. Івано-Франківську для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місцях освячення води та пірнання в воду, виставлено 2 рятувальних пости, задіяні 4 рятувальника, рятувальні засоби. Приблизна кількість учасників дійства близько 4000 осіб.

Під час святкування Водохрещення на річці Дністер в м. Галичі особовий склад Галицької рятувально-водолазної станції здійснював чергування в посиленому режимі. для безпечного відпочинку громадян в місцях освячення води та пірнання в воду, виставлено 3 додаткових рятувальних пости, задіяні 7 рятувальників, рятувальні засоби. Кількість учасників дійства 210 осіб.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия проведено заміри товщини льоду, який становить від 10 до 11 см. Під час святкування Водохрещення на міському озері та на р. Прут в м. Коломия для безпечного відпочинку громадян в місцях освячення води та пірнання в воду, виставлено 3 додаткових рятувальних пости, задіяні 7 рятувальників, рятувальні засоби. Приблизна кількість учасників дійства 1850 осіб.