Марцінків проінспектував ремонтні роботи у перинатальному центрі

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оглянув роботи у КНП “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр”.

Тут ведуться активні роботи у відділенні інтенсивної терапії для дорослих в гінекологічному корпусі на 5 поверсі закладу. За словами директора КНП Сергія Стефанка, ремонти тут вже завершено на 90%.

Раніше тут була кафедра акушерства і гінекології, зараз її перенесли на 3 поверх, щоб на останньому поверсі могло повноцінно працювати відділення оперативної гінекології. Тепер реанімація, операційна і палати будуть мати безперешкодне сполучення для того, щоб логістика в закладі була зручною.

Крім того, у двох корпусах – гінекологічному і акушерському замінили вікна. Вже встановлено 74 вікна, ще 3 мають встановити наступного тижня. Зараз тут ще доробляють підвіконники та відливи, а також заробляють відкоси. Згодом вікна мають поміняти й у харчоблоці та відділі УЗД.

«Дуже багато робіт ведемо зараз у перинатальному. Складність полягає у тому, що робіт багато, а це все проекти, експертизи, тендери та інші процедури. Плануємо безліч змін тут. Почали з найпростішого й найнеобхіднішого – замінили вікна. Ремонтуємо відділення та палати, купуємо новий інвентар. Але роботи ще дуже багато», – підсумував міський голова Руслан Марцінків.