Визначили проектувальника водогону «Галич-Бурштин»

16 січня голова Галицької райдержадміністрації Микола Попович провів чергову нараду зі всіма відповідальними виконавцями, які задіяні в реалізації даного проекту. Про це повідомили в Бурштинській міській раді.

На засіданні визначили переможця конкурсу проектів по виготовленню проектно-кошторисної документації на реконструкцію водозабору в м.Галич та будівництво водопровідних мереж населених пунктів Галицького району.

За інформацією представників Агенції місцевого економічного розвитку м.Бурштина, які проводили даний конкурс, свої пропозиції подали 3 претенденти.

Наголошувалося, що пріоритет при визначенні переможця конкурсу надавався місцевій фірмі, яка запропонувала кращі ціну та умови. Рішенням комісії переможцем визначено ПП «Екосервіс» м.Івано-Франківськ.

За результатами наради головою РДА дано доручення провести комунікацію з підрядниками, які проводять інженерно-геодезичні та вишукувальні роботи, інженерно-геологічні та інженерно-гідрологічні роботи з метою встановлення об’ємів вищевказаних робіт та їх вартості.

Крім цього, до наступної наради доручили підготувати проект угоди щодо проектування будівництва водогону між Галицькою райдержадміністрацією, Галицькою районною радою, ДТЕК та визначеним підрядником.