Студенти ПНУ успішно захистили магістерські роботи в Академії імені Якуба

Студенти факультету туризму Прикарпатського національного університету ім.. В. Стефаника Юлія Книгиницька, Надія Остафійчук, Наталія Сиван і Назар Жмурик успішно захистили магістерські роботи в Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському (Республіка Польща). Їм присвоїли ступінь магістра AJP .

Під час навчання у Польщі, як зазначається у повідомленні прес-служби ПНУ, розміщеній на університетському веб-сайті, студенти пройшли переддипломну практику, набули практичного міжнародного досвіду управління туристичною діяльністю та зібрали цікавий матеріал для наукового дослідження. На захисті магістерських робіт кожен представив своє наукове дослідження. Зокрема, Юлія Книгиницька розкрила тему «Аналіз сучасних форм промоції туризму в Україні», Надія Остафійчук презентувала роботу «Економічне обґрунтування організації роботи служби трансферу», а Назар Жмурик дослідження «Організаційна культура як елемент управління на базі туристичної компанії Coral Travel». Наталія Сиван виконала тематичну роботу «Методи управління в розвитку Івано-Франківської області».

Зазначимо, що угода про співпрацю між факультетом туризму Прикарпатського національного університету та економічним факультетом Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському, зокрема, в рамках реалізації програми подвійних дипломів, була підписана в 2014 році. За період партнерства подвійні дипломи магістра отримали 11 студентів факультету туризму.

Микола СОКОЛІВСЬКИЙ.