Ігоря Насалика прооперували в районній лікарні

29 жовтня Міністр палива та енергетики України Ігор Насалик прооперований в центральній районній лікарні міста Калуша. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала заступник міського голови Наталія Табачук.

«Для тих, хто встиг сьогодні в засобах масової інформації прочитати, що Міністр енергетики вилетів за кордон на планову хірургічну операцію, повідомляємо офіційно: 29 жовтня 2018 року Ігор Насалик УСПІШНО прооперований в центральній районній лікарні міста Калуша. Це в певному розумінні яскраво засвідчує хід медичної реформи – пацієнт ОБИРАЄ медичний заклад, лікарів, ЯКИМ ДОВІРЯЄ. А довіряє Ігор Степанович фахівцям нашої лікарні, бо ЗНАЄ, що саме ТУТ можна отримати якісні медичні послуги, щире спілкування з людьми, з якими власне починалася реформа медицини в окремо взятому місті Калуші ще під Його керівництвом», - йдеться у повідомленні.

За даними Табачук, лікарняний благодійний фонд поповнився внеском від вдячного пацієнта в розмірі 5 тис.грн., який буде спрямовано на потреби медичного закладу.