Лише за два дні на автошляхах області загинуло троє людей

Протягом суботи–неділі в ДТП загинуло троє осіб і ще троє травмовано. В суботу за дивним збігом обставин дві дорожньо-транспортні пригоди сталися з участю автомобілів марки «Фольксваген» і майже збіглися у часі. Спершу об 11-й вечора в Коломийському районі 23-річний водій мікроавтобуса «Фольксваген Т» на смерть збив 13-річного велосипедиста. А через 40 хвилин у селі Микуличині Яремчанської міськради біля піцерії перекинувся легковий «Фольксваген Пасат». На місці загинула пасажирка іномарки, а водій у реанімації.

Саме перекидання автомобіля призвело і до загибелі 21-річного водія «Мерседеса». Ця ДТП сталася в Долині серед білого дня. За попередніми даними, машина виїхала за межі проїзної частини дороги, врізалася в огорожу будинку і це призвело до її перекидання. Резонансу цьому випадку додала та обставина, що за кермом автомобіля перебував працівник поліції

.

А в Калуському районі, також світлої пори доби, 26-річний водій «БМВ», за попередніми даними, виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в автомобіль «Рено Логан», де їхало подружжя з дитиною. Маму і 14-річного сина травмовано. Причому дитина має настільки важкі травми, що хлопчика доставили до реанімації.

Я. С.