Світла пам’ять про Василя Івановича Турка назавжди залишиться в наших серцях

Колектив Івано-Франківської філії ДП «Український державний НДІ проєктування міст «Діпромісто» ім. Ю. М. Білоконя» глибоко сумує з приводу раптової несподіваної смерті колишнього директора ТУРКА Василя Івановича та висловлює глибокі співчуття його рідним і близьким.

Василь Іванович пропрацював в інституті 38 років. Роки на посаді директора були чи не найбільш складними, непередбачуваними і напруженими в його виробничій діяльності й історії «Діпроміста».

Прийшовши в «Діпроміст» із будівельної організації, Василь Іванович став лідером у новому колективі, тому не випадково став його директором. 1997 року інститут «Діпромісто» відзначив 50-річчя. Звичайно, це була для колективу визначна подія. У програмі святкування був навіть спеціальний гімн:

«Діпроміст», «Діпроміст»,

ми з тобою завжди нерозлучні.

«Діпроміст», «Діпроміст»,

вірим всі ми в твоє майбуття.

«Діпроміст», «Діпроміст» –

це натхнення, це наше життя.

Ці слова відображали суть Василя Івановича, суть його виробничої діяльності, його спорідненості з колективом, його вірності колективу, його любові до колективу, в який він вклав частину свого життя. Раптово і несподівано не стало людини, яка так багато зробила для колективу, в якому працювала. Все тече, все міняється, а світла пам’ять про Василя Івановича назавжди залишиться в наших серцях.

Колектив працівників ДП «ДІПРОМІСТО».