Офісні крісла – від простих до супер складних

Всі звикли, що крісла – це ті модулі, без яких неможливо представити інтер’єр квартир чи будинку. Але ці відмінні від «домашніх» конструкції є незамінними коли мова йде про облаштування робочих місць менеджерів і керівників фірм чи компаній.

Саме тому офісні крісла представлені у дуже великому асортименті, і оцінити його допоможуть фото виробів. Спеціалісти МебельОк в свою чергу допоможуть розібратися з різноманітними рішеннями і підібрати кращі варіації з урахуванням для кого призначене крісло, який бюджет виділений на покупку, в якому стилі і кольоровій гамі має бути виконана модель.

Для персоналу

Офісні крісла для лінійних менеджерів відрізняються ергономічністю, зручністю і вони виконані згідно високих стандартів. Але оскільки ціна таких виробів має бути доступна, то для їх виготовлення використовуються більш прості, точніше більш економні матеріали. Так оббивка як правило виконана з сітки, меблевих тканин або екошкіри. Всі додаткові елементи (підлокітники, накладки на хрестовину, покриття для коліщаток) – виконані з міцного пластику. Тоді як елітні версії призначені для оснащення робочих місць ТОП менеджерів виконані з використанням натуральної деревини, натуральної шкіри. Відрізняються вироби також і в плані конструкції. Прості варіації - це крісло офісне яке складається з:

  • Основи;
  • Хрестовини;
  • Коліщаток;
  • Сидіння;
  • Спинки;
  • Підлокітників.

Деякі моделі можуть бути оснащені підголівниками та спеціальним механізмами, як допомагають підлаштовувати конструкції під потреби конкретної людини. Але у простих версіях такі налаштування обмежуються можливістю підняти чи опустити сидіння, та підібрати кут нахилу спинки.

Для ТОПів

Тоді як для ТОП менеджерів моделі представлені преміальному сегменті і вони відрізняються як більш багатим і солідним екстер’єром так і більш складною конструкцією. Більшість моделей мають вражаючі габарити, а також відрізняються наявністю складних механізмів які забезпечують підйом і опускання сидіння та спинки, підлокітників та підголівника. Не рідкість наявність механізму качання. Часто при виготовлені крісел офісних для керівників використовуються сучасні технології, наприклад інтегруються масажери в сидіння та спинку. Щодо матеріалів, то тут вибір дуже великий і це як натуральна шкіра та дерево, так і дорогі меблеві тканини і сучасні інноваційні розхідники.

Ціновий діапазон теж дуже різноманітний і придбати вийде офісні крісла як в бюджетному сегменті чи середньому, так і преміальному і навіть люксовому.

Спеціалісти MebelOk радять не тільки оцінити візуальний ряд моделей за допомогою фото, але і ознайомитися з технічними характеристиками представленими у детальному описі кожної конструкції. Так ви оберете кращий варіант який прослужить багато років і забезпечить максимальний комфорт під час роботи.