У лікарні помер прикарпатський захисник Володимир Оліфер

У львівському госпіталі помер 55-річний Володимир Анатолійович Оліфер з с.Руди Рогатинської громади.

Володимир Анатолійович Оліфер народився 2 травня 1969 року в с.Руда нашої громади. Закінчив Підгородську восьмирічну школу. Продовжив здобувати освіту в Рогатинському СПТУ N35, де отримав фах тракториста-машиніста третього класу та слюсаря другого розряду. Дуже добре знався на техніці. В селі чоловіка знали більше, як «Механіка», а не Оліфера. Хист до улюбленої справи проявлявся й на підприємствах краю, де працював земляк. Коли виникали складні несправності з обладнанням, то з Володимиром часто радились, казали, що має «золоті руки».

Були у житті земляка й служба в армії та створення сім'ї, у якій виховав трьох доньок. Дочекався на світ чотирьох онуків.У дні повномасштабної війни Володимир Оліфер не чекав на повістку, сам пішов у військкомат та став на захист держави. Виконував обов’язки водія стрілецького відділення стрілецької роти. Проходив бойові завдання у Запорізькій області.

«У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам'яттю нашого земляка. Нехай душа померлого Володимира Оліфера знайде спочинок у Царстві Небесному. Вічна пам’ять!», - повідомили в Рогатинській МТГ.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.