Мер Бурштина поїхав на міжнародний форум у Вашингтон

Міський голова Бурштина Василь Андрієшин бере участь у міжнародному форумі «Rebirth of Ukraine» у Вашингтоні та представляє Бурштинську громаду у складі делегації - близько 50 міських голів з різних куточків України, членів Всеукраїнської асоціації громад. Про це повідомили в Бурштинській міській раді.

«Основна мета мого візиту – налагодження контактів із потенційними партнерами, пошук міст-побратимів та інвесторів для розвитку нашої громади, а також обмін досвідом з американськими муніципалітетами. Зустрічі та обговорення з колегами показують нові можливості для економічного розвитку нашої громади та залучення міжнародної підтримки. На одній із таких зустрічей разом із обласним депутатом Володимиром Князевичем ми презентували проект для нашого індустріального парку по переробці ягідних культур», - зазначив В.Андрієшин.

Загалом, українська делегація бере участь у низці важливих заходів з американськими урядовцями, представниками фінансових установ та корпорацій.

«Ми говоримо про відновлення України, необхідність залучення інвестицій і допомоги для наших громад, які найбільше постраждали від війни. Цей візит – важливий крок до плідної співпраці та нових успіхів для Бурштинської громади!», - сказав В.Андрієшин.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.