В ОДА відбувся пресбрифінг щодо призову під час мобілізації в умовах війни

10 вересня у медійному центрі обласної державної адміністрації відбувся пресбрифінг заступника начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з психологічної підтримки персоналу, підполковника Юрія Мухіна.

Юрій Мухін розповів про роботу обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, заходи загальної мобілізації військовозобов’язаних на Прикарпатті. Зауважувалося, що в умовах повномасштабної війни з росією всі зусилля спрямовані на комплектування сил оборони України. Основний спосіб комплектування в умовах воєнного стану – призов за мобілізацією.

«Ці заходи є загальною необхідністю для захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Особливо зараз, коли на лінії зіткнення точаться запеклі бої, коли наші воїни завдають ворогу значних втрат. І для нашої країни, для нашої перемоги потрібні сформовані бойові бригади ЗСУ, озброєні сучасною технікою. Особовий склад цих бригад проходитиме навчання під керівництвом командирів та інструкторів, загартованих війною», - зазначив Юрій Мухін.

Детальніше про важливість призову, умови проходження призову резервістів і військовозобов’язаних під час мобілізації дивіться у відео.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.