На війні загинув прикарпатець Микола Смоляк

На війні загинув 39-річний Микола Смоляк з с.Гузієва Болехівської громади.

На захист держави зі зброєю в руках чоловік став ще у 2014 році. Найперше служив у Мукачівському прикордонному загоні Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. Відтак Курахівка, Мар'їнка, Маріуполь, Луганськ… Разом із побратимами солдат пройшов важкі бої з окупантами.

За час служби відзначився особливою відвагою, мужністю, стійкістю та патріотизмом.

Перебував на різних небезпечних позиціях у складі механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А4718. Виконуючи бойове завдання, загинув внаслідок мінно-вибухової травми.

«Микола Ярославович був справжнім Українським воїном, котрий до останнього свого подиху залишався вірним рідній Україні… Завдяки таким захисникам Україна стоїть і стоятиме, аж до Перемоги! Для кожного з нас він є новітнім Героєм, який став прикладом для наслідування для всіх українців. Микола віддав своє життя, аби ми жили у вільній, незалежній державі. А сьогодні, 21 серпня 2024 року, повертається додому "На щиті". Тож прийдіть вклонитися Герою та віддати йому належну шану. Підтримайте родину загиблого у цей нелегкий час, помоліться за нашого Героя», - повідомили в Болехівській міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.