У Брошневі-Осаді зіткнулись дві автівки (оновлено)

18 серпня о 20:58 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Ракові Брошнів-Осадській ТГ трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

«На місці події надзвичайники від'єднали клеми акумуляторних батарей транспортних засобів, щоб запобігти виникненню пожежі. Внаслідок ДТП постраждала одна особа, яку деблокували з понівеченого автомобіля працівники екстреної медичної допомоги, до прибуття пожежного підрозділу», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«З'ясовано, що 23-річний керманич легковика «Opel Astra», мешканець Тернопільської області, не надав перевагу в русі зустрічному транспорту та допустив зіткнення з автомобілем «Skoda Fabia». Останнім керував 21-річний місцевий мешканець. У результаті автопригоди пасажирку «Opel Astra» та керманича «Skoda Fabia» доставлено до лікарні», - повідомили у поліції.

Відомості щодо дорожньо-транспортних пригод внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.