На війні загинув прикарпатець Микола Смоляк

На війні загинув 40-річний Смоляк Микола Ярославович, житель с.Гузієва Болехівської громади.

Солдат став на захист рідної України у грудні 2020 року. Служив гранатометником механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А 4718.

Ще до повномасштабного вторгнення ніс службу в Збройних Силах України у зоні проведення АТО/ООС.

До кінця був відданий військовій присязі та Українському народові. Мужньо виконавши свій обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, 12 серпня 2024 року отримав поранення несумісні з життям внаслідок мінно-вибухової травми.

«Гинуть найкращі – так ми кажемо про тих, хто за покликом серця готовий захищати незалежність нашої держави у будь-яку хвилину. Микола був найкращим сином, другом, батьком та чоловіком, професіоналом своєї справи, вірним присязі. Він цінував життя та понад усе любив Батьківщину. За рідну матір Україну віддав найцінніше – своє життя.💔 У нього залишилася самотня старенька мати, яка весь час вірила і чекала, що одного дня її син повернеться живим із фронту, кохана дружина, яка до кінця сподівалася, що звістка про загибель чоловіка неправдива, та двоє синів, яким так потрібна батьківська чоловіча любов та підтримка… Висловлюємо наші співчуття родині полеглого Героя.🇺🇦🇺🇦 Це непоправна втрата для всієї нашої громади. Низький уклін загиблому Захисникові за жертовний подвиг в ім'я майбутнього нашої держави! Його відданість, наполегливість, професіоналізм, доброта та щирість залишаться у нашій пам’яті назавжди. Вічна пам'ять і вічна слава Захиснику України, Герою Миколі Смоляку. 🕯🕯», - повідомили в Болехівській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.