Прикарпатські рятувальники транспортували двох туристів, які травмувались в горах

12 серпня ввечері до рятувальників надійшло повідомлення про те, що житель міста Києва відчув погіршення самопочуття під час підйому на гору Смотрич, Зеленської ТГ, Верховинського району та потребує допомоги рятувальників з його супроводу до підніжжя гори.

«Чоловік перебував в горах у складі туристичної групи. Прибувши до місця перебування постраждалого, гірські рятувальники Верховинщини на ношах здійснили транспортування туриста 2009 р.н. до автомобіля екстреної медичної допомоги», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

12 серпня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що житель міста Рівного травмував ногу під час підйому по чорному маршруту з села Старої Гути на горі Мала Сивуля Івано-Франківського району. Чоловік не міг самостійно продовжити рух, тому потребував допомоги рятувальників.

«Прибувши до місця перебування постраждалого, гірські рятувальники міста Івано-Франківськ, за допомогою спеціальних нош та квадроцикла транспортували чоловіка 1987 р.н. до власного автомобіля в ур. Мижеріки. Чоловік від госпіталізації відмовився та направився до тимчасового місця проживання», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.