На війні загинув прикарпатець Михайло Кушнір

1 серпня поблизу Гуляйполя у Запорізькій області загинув 52-річний Кушнір Михайло Миколайович з с.Верхньої Липиці Рогатинської громади.

Кушнір Михайло Миколайович народився 26 липня 1972 року у с.Верхня Липиця на Рогатинщині. Закінчив школу у рідному селі, а з 1987- го продовжив здобувати освіту в Перемишлянському середньому профтехучилищі №61. Отримав спеціальність столяра-паркетника.

З 1990 до 1992 року проходить службу в морському флоті у Севастополі. Відтак робить свої перші професійні кроки на ТОВ «Підвисоцький завод будматеріалів». Згодом чоловік збирає команду фахових людей і займається покрівлею дахів.

Але найбільшим досягненням для Михайла Кушніра було щось більше – його сім’я з коханою дружиною Надією. З 1995-го саме вона стала місцем душевної сили. Подружжя подарувало світу нове світле покоління – двох доньок Марію та Христину. Для них батько з усіх сил старався дати найкраще. Як же тішився наш захисник, коли став дідусем. Це сталося у дні повномасштабної війни. Звістки про народження онучок Вікторії і Анни – були найбільшим щастям, яке тримало духовно на полі бою, не давало зневіритися. На захист України воїн став 2 березня 2022-го, вступив до лав Сил ТрО.

Далі, вже немолодий за віком, старший сержант, головний сержант-командир Михайло Кушнір зі своїми побратимами 1 першого стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти старався відбити нескінченні напливи ворожих військ на запорізькому напрямку.

«Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині з приводу непоправної втрати. Дякуємо Воїну за захист!🇺🇦 Царство Небесне нашому Герою!🕯», - йдеться у повідомленні Рогатинської громади.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.