Відбулася Всеукраїнська проща до Манявського монастиря

25 червня відбулася Всеукраїнська проща до Манявського монастиря на честь ікони Божої Матері “Ізбавительниці”. Очолив її Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній.

До спільної молитви за наше військо і мир в Україні долучилися голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук , її заступник Богдан Футерко, голова обласної ради Олександр Сич, Івано-Франківськи міський голова Руслан Марцінків, народні обранці, а також сотні вірян із різних куточків Прикарпаття та інших областей.

«Навіть у найтемніші часи молитва творила дива. Сьогодні ми переживаємо чи не найскладніший період за всю історію існування незалежної Української держави. Вірю, що з Божою поміччю, щирою молитвою, яка нас єднає, ми пройдемо і ці складні випробування, відновимо мир і справедливість на нашій землі», - зазначила керівниця області.

Вона також підкреслила, що Прикарпаття завжди славилося своєю духовністю, бо лише з вірою у Господа ми можемо долати життєві труднощі та просити Всевишнього за захист для нашого війська, за опіку над мирними українськими містами, які страждають від ворожих обстрілів, про спокій у наших родинах.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.