На Косівщині відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям Вадиму Яровому та Юрію Іванишину

24 червня у Шешорах Косівської територіальної громади освячували пам’ятні стели двом землякам, які віддали своє молоде життя у боротьбі за волю України. Про це повідомили у Косівській РВА.

Меморіальні пам’ятники Вадиму Яровому та Юрію Іванишину встановили на могилі Січовим Стрільцям, місці, яке зберігає пам’ять про українських бійців всіх часів, хто взявся за зброю, став до строю, щоб захистити державу від загарбницьких імперіалістичних зазіхань російських окупантів.

Віддати шану воїнам Світла та пом’янути загиблих тихою молитвою зібралося чимало людей – родини Героїв, духовенство, побратими, односельчани, педагоги та школярі місцевого закладу освіти.

Священники освятили пам’ятні стели Вадиму Яровому та Юрію Іванишину, встановлені поряд із раніше освяченою стелою молодому юнаку Олегу Габораку, полеглому смертю Героя за волю рідної держави.

«На жаль, у Шешорах місце пам’яті про героїчні сторінки історії України поповнюється новими стелами нашим землякам. Доземний уклін та дяка родинам загиблих за вірних синів України. Пам’ять про Героїв завжди житиме у наших серцях», - з такими словами до присутніх звернувся староста села Іван Соколюк.

Юрій ІВАНИШИН 09.04.1990 – 20.06.2022

Вадим ЯРОВОЙ 27.11.1990 – 03.09.2022

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.