В Івано-Франківську провели комісію ТЕБ та НС через удар рашистів

В Івано-Франківську обговорили ситуацію стосовно наслідків ранкового ракетного обстрілу та напрацювали алгоритм надання допомоги постраждалому населенню та освітнім закладам.

«Провела позачергове засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС. Заслухали доповіді керівники відповідних служб, які працювали на місці події, а також ректора Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу щодо попередніх підрахунків завданих збитків», - сказала голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

За результатами засідання комісії рекомендували:

  • невідкладно забезпечити постраждале населення необхідними матеріалами для проведення першочергових робіт у їхніх оселях. До речі, 20 тонн будівельних матеріалів від благодійників вже прямують на Прикарпаття;
  • АТ «Прикарпаттяобленерго» та Івано-Франківській філії ТзОВ «Газорозподільні мережі України» обстежити житлові будинки та споруди для відновлення електро- та газопостачання;
  • Департаменту соціальної політики ОДА – опрацювати питання щодо можливості надання допомоги постраждалому населенню.
  • А керівництву навчального закладу спільно зі структурним підрозділом облдержадміністрації провести розрахунки та підготувати необхідні матеріали щодо виділення коштів з обласного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.