На війні загинув прикарпатець Тарас Кузенко

7 червня 2024 року на околицях Нетайлового Покровського району Донецької області загинув 34-річний Тарас Кузенко з с.Долиняни Рогатинської громади.

14 березня 2022-го Тарас Кузенко став до лав ЗСУ. Виконував обов’язки водія мінометного відділення, мінометної групи загону спецпризначення. «Кузю» та його чотирилапого «Барсіка» знала й цінувала військова родина. Чорне цуценя, яке захисник Тарас врятував у гарячих точках, мандрувало з ним усюди. Воїн навіть мріяв, що після повернення додому забере вірного чотирилапого додому і він стане членом сім’ї Кузенко.

Тарас Кузенко народився у мальовничому селі Долиняни Рогатинської громади 19 листопада 1989 року. Змалку Тарас був опорою для мами Галини та сестри Людмили. Навіть живучи з сім’єю у Львові, на вихідні і свята постійно старався приїхати, допомогти мамі з ремонтом чи якоюсь роботою по господарству. Майбутній воїн здобув освіту у Долинянській школі, після її закінчення у 2007-му році вступив у ліцей від Львівської політехніки . Згодом пройшов службу в армії. Заробляв на життя на підприємствах Львова. Тут, у місті Лева, створив міцну сім’ю з дружиною Юлією, з якою прожили в міцному шлюбі 12 щасливих років.

Прощання з Героєм та похорон розпочнуться у суботу, 15 червня, о 12:00 год.

«На жаль, ще ніхто не знайшов слів, які б зменшили біль утрати рідних. Але наша молитва і підтримка дуже важлива для них у цей страшний час. У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам'яттю Тараса Кузенка. Висловлюємо найщиріші співчуття родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Вічна пам'ять, Український Герою!», - повідомили у Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.