Франківський водоканал придбав обладнання для насосної станції «Каскад»

КП "Івано-Франківськводоекотехпром" отримало обладнання (станція насосна на базі насосів NB 80-200/211AASF2AESBQQETW1 в комплекті з трубною обв′язкою та шафою керування).

Обладнання придбане в рамках проєкту "Підвищення енергетичної ефективності системи водопостачання м.Івано-Франківська шляхом модернізації насосного обладнання ВНС "Каскад" комунального підприємства "Івано-Франківськводоекотехпром", який підготовлений Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження міської ради.

Згаданий проєкт реалізується у рамках Проєкту "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні", що впроваджується в Україні компанією "Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH" за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.

«Зазначене обладнання вартістю 4002,951 тис.грн придбане за результатами проведених відкритих торгів за рахунок гранту, отриманого від проєкту, і буде встановлене на заміну фізично і морально застарілого обладнання у насосній станції «Каскад». Модернізація обладнання дозволить одержати економію споживання електроенергії (розрахункова річна економія 315,36 мВт*год) і збільшити надійність водопостачання мікрорайону «Каскад», - повідомили в Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.