У Вигодській громаді відкрили пожежну команду

У селі Шевченковому Вигодської ТГ, що на Калущині, заступив на бойове чергування новостворений підрозділ місцевої пожежної команди.

Даний підрозділ спільно з місцевою пожежною командою села Вишкова, об’єдналися в комунальну установу “Пожежно-рятувальний підрозділ” Вигодської селищної ради та будуть обслуговувати селище міського типу Вигода та 16 населених пунктів Вигодської тергромади, в яких проживає майже 13 тис. мешканців. Також у приміщенні новоствореного МПК базується пошуково-рятувальний підрозділ.

«Відтепер у випадку надзвичайних ситуацій та подій, на допомогу мешканцям громади, прийде команда із 14-ти місцевих рятувальників, які вже мають досвід у справі порятунку, адже деякі раніше працювали професійними рятувальниками, а також всі пройшли відповідне навчання на базі Головного управління ДСНС України в області та отримали відповідні посвідчення. Завдяки співпраці з закордонними партнерами підрозділ забезпечений технікою та необхідним спорядженням», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.