У Калуші затримали молодика, який хотів обікрасти охоронюваний об’єкт

8 травня близько 18:00 години вечора, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного приміщення (колишній дитячий садок), що у місті Калуші. За даною адресою, негайно виїхав наряд реагування поліції охорони.
«Прибувши на місце події, правоохоронці обстежили прилеглу територію та сам об’єкт, де виявили пошкоджені тильні двері, а також невідому особу. Чоловік побачивши правоохоронців намагався втекти з місця події через завчасно відчинене вікно, однак був затриманий поліцейськими», - повідомили в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.
«Як з’ясувалося, 20-річний місцевий мешканець зламав вхідні двері та проник до помешкання з метою наживи, - прокоментував начальник Калуського районного відділення поліції охорони капітан поліції Ярослав Паньків. - В ході розслідування було здійснено поверхневий огляд затриманого та виявлено згорток із невідомою речовиною білого кольору та таблетки».

На місця події, поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Калуського РВП ГУНП Івано-Франківської області. Триває перевірка.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.